Magsjuka

Fynd under snön

Ja, ja så var det då min tur. Jädrans vad ynklig jag var igårkväll. Dålig i magen och kräktes. Uscha! Jag har säkert inte varit magsjuk på 15 år och nu kommer jag ihåg varför jag hatar det så mycket. Man är ju så jädrans sjuk. Lite feber överlever man, men magsjuka är verkligen en nära-döden-upplevelse. Idag är det lite bättre den övre vägen om man säger. Jag trodde att jag var sejf och att det bara var lite magknip kvar, men ett toabesök senare vet jag bättre. För fler detaljer går det bra att mejla mig direkt…

Kanske var det alltså lite sjukdom som var på väg när jag var tvungen att ta en huvudvärkstablett på morgonen. Och på lördagseftermiddagen kanske det var mer än bara en neslig fotbollsförlust som dämpade humöret (men det är ett helt annat inlägg). Kanske ska jag ändå försöka mig på en liten promenad i solen idag eller så får jag vänta tills i morgon när jag är ensam. För det är för härligt när solen smälter snön lite långsamt som nu. Till exempel gjordes det här fina fyndet i snökanten på baksidan. Jag vet att det någonstans även ligger en vattenkanna i barnstorlek, men resten blir härliga överraskningar. Som tur var har Emil lyckats gräva fram Majkens skidor som hade blivit översnöade. Känns ju lite meningslöst att hitta dem först när snön är borta.

Nu satsar jag på att vara tillbaka på jobbet på onsdag. Då har jag inte varit där på en vecka och behöver verkligen komma tillbaka. Hoppas att barnen inte åker på magsjukan nu då också.

1 kommentar

Under Vardagsliv

Ett svar till “Magsjuka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s