Och exakt HUR tänkte man nu?

Snö igen! Vafalls! Jag undrar hur den som bestämmer tänkte nu när den bestämde sig för att låta det falla ett par centimeter snö till under natten/morgonen. Jag är inte överens med den om att det var en bra idé. Jag känner att en uppläxning skulle vara på sin plats och jag är redo att stå för den. Banne mig. Som tur är verkar denne någon ha ångrat sig för nu smälter det rejält. Gutt mos!

Och så är jag hemma med M idag igen på grund av det där örat, som iofs verkar vara bra idag. Men det verkade det igår morse också. Nu ska jag hämta A direkt efter skolan idag och så hoppas jag att de är sugna på att spika fågelholkar. För det är jag. A vill bygga en småfågelholk till en blåmes. M har ångrat sig och vill inte längre bygga en till en kattuggla utan till en talgoxe och jag vill bygga en till en grå flugsnappare. Fast jag vill bygga till en uggla också. Vi får väl se vad vi mäktar med och vad jag kan locka dem till.

Annars kan jag bara säga att jag är så glad över att jobba på en ny arbetsplats. Det är så roligt och folk är så snälla. Det var i och för sig mina kollegor på den förra också, men företaget och den ledning som finns där nu gör mig galen och idag fick jag bara ytterligare ett bevis på att jag har gjort rätt val. Har man varit med ett tag ser man ett så tydligt mönster och man är inte förvånad över vad som har hänt och man vet exakt vem som ligger bakom. Ja, fy fan! Och exakt HUR tänkte de nu?

Annars ägnade jag min halva rehabdag som det visade sig bli åt att städa som vilken sjuk man som helst. Ha ha ha! Jag är så rolig:-) Men jag kan väl erkänna att jag inte förtog mig. Det handlade inte om att lyfta ut några mattor eller torka några golv och nere dammade jag knappt ens, men det känns ändå skönt att jag har dammsugit hela huset. Men idag blir det lite datorknapprande och sedan spel och alltså förhoppningsvis fågelholksbyggande.

1 kommentar

Under Vardagsliv

Ett svar till “Och exakt HUR tänkte man nu?

  1. Liv

    Vafalls! Vilket fantastiskt ord! Alldeles för sällan använt!
    Kul med fågelholksbyggandet! Hemma hos oss planeras det vilt för vårens ankomst… Vi kommer ha grödor till en hel odlingslott när alla fröerna i muggarna i våra fönster grott lite till. Krya-på-dig-kram från kollegan Liv 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s