USA here we come!

Så var det gjort. Sommarens USA-resa är bokad och betald. Det är fanimig hur läskigt som helst att köpa resor och annat stort över nätet. Jag är alltid skiträdd för att min konto ska bli kapat, alla mina pengar ska försvinna, jag ska bli kapad och en massa andra grejer. Svårast av allt är ju det där med namnen. De måste stämma överens mellan pass och biljetter och det EXAKT. Den här gången blev det aningens lättare än jag först hade trott. Jag trodde att man var tvungen att skriva alla förnamnen i rätt ordning och att man redan där skulle stöta på patrull när tjejerna har tre förnamn och i USA får man bara ha två, men det löste sig. Det räckte med att man angav ett förnamn på biljetten. Ja, men då strulade det ju till sig för Emil och mig eftersom vi heter våra andranamn. Och så ska man ange det EXAKT som det står i passet, men inga andra namn. Så nu ska ju Anna Ekstrand och Per Joensson ut och åka med sina välartade barn. Och här någonstans kommer kapningsskräcken in igen. Tänk om det bara är barnen som kommer in i USA eftersom det på våra biljetter står Anna och Per och på namnteckningarna i desamma står det Karolina och Emil. Jag är så nervös. Någon som vet om vi har gjort rätt. Eller rättare sagt. Säg inget om vi har gjort fel för då bryter jag ihop.

Och så får A missa sin första skolavslutning eftersom priset gick upp sisådär sju pistoler om vi väntade till dagen efter. A ville ju gärna se kronprinsessan gifta sig, men där kände jag att jag faktiskt var tvungen att sätta ned den berömda och tunga foten. Skiten kommer att ligga på SVT Play i all evighet så hennes chans finns kvar.

Så nu laddar jag för utflykter till Worlds of Fun, Oceans of Fun, Lake of the Ozarks, en Blizzard från Dairy Queen och mycket mycket mer. Varför inte minitrip till St Louis? Eller så kanske man äntligen får besöka Spaghetti Factory. Annars är jag bara så nöjd med att få hänga lite i Lee’s Summit.

Lämna en kommentar

Under Vardagsliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s