Laddat för storstryk?

Imorgon är det dags igen. Allsvenskans tredje omgång för Kalmar FF. Den här gången blir det till att ta emot Elfsborg hemma. Som ett av de segertippade lagen lär det bli en tuff match. Dessutom har Nanne tydlingen stängt av brasseduon Jael Ferreira och Marcel Sacramento. Så kan det gå när man inte dyker upp till viktiga träningspass. De kom inte som de skulle till ett teoripass med dvd-genomgång. Till att börja med saknades även Daniel Sobralense. Som tur var dök han upp. Annars hade det blivit ännu tyngre för våra röda bröder. Men ärligt talat man kan ju inte hålla på och välja vilka träningspass man ska gå på när man tillhör ett av allsvenskans bästa lag. Bara för att man råkar vara en eventuell stjärnvärvning kan man inte lägga sig till med divalater.

Det kommer inte att bli en match som får besök av mig på Fredriksskans. Jag får nog vackert vänta tills barnen är större, men om jag kan blir det webbradiolyssning så att man har lite koll i alla fall. Dessutom vet jag inte hur roligt det är att gå på ett blåsigt Fredriksskans och se Kalmar FF förlora på ett underlag som är svårt att avgöra om det är grus eller gräs. Kanske bättre att vänta tills efter VM i sommar. Dessutom tror jag att KFF har spelat ihop sig mer lite senare på säsongen. De har ju inte börjat särskilt bra den här säsongen. Storstryk mot de blåvita änglarna i premiärmatchen hemma med 0-3 och två förlorade poäng mot Trelleborg borta när de tappade en ledning i slutet av matchen till slutresultatet 1-1. Tungt. Jag vill inte måla fan på väggen, men jag tror att det blir svårt att ta poäng imorgon. Men ingen blir gladare än jag om det visar sig att jag har fel.

Och så har jag skickat en liten present till V i Borås som fyller ett år idag. För att han skulle vara förberedd inför lördagens match blev det så klart en långärmad Kalmar FF-tröja. Rött är sött och svart är sunkigt. Bara så att han vet.

Lämna en kommentar

Under fotboll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s