Sjukt, spring och cykling och lite fotboll

Alltså det där vabbandet knäcker min tajta ekonomi. Nu var jag hemma två dagar med M som hade feber och var allmänt snorig och hostig. Jag har för mig att det var tre (kanske fyra) dagar förra månaden och det var en disaster kan jag säga. Upptäckte plötsligt en dag att jag bara hade 69 kr på kontot när jag skulle åka och handla. Och då hade den nya månaden ännu inte börjat. Tur att det finns lite reserver, men de är ju inte oändliga. Hua.

Nu är i alla fall M bättre och glad över att få gå på dagis igen.

En dag i helgen gjorde jag det som jag har tänkt så länge. Jag cyklade (på min nya fina cykel) till Rällaskogen, sprang en runda i skogen och cyklade hem. Det var härligt. Turen dit gick snabbt också. 17 minuter trots uppåt. Sedan sprang jag en sväng utan att veta hur långt det var. Fick en sjuk mjölksyra i benen när jag sprungit ett tag och då hade jag landborgskanten kvar att springa upp för. Tungt som sjuttsingen. Sprang med både Runkeeper och Nike+. Trodde jag. Det visade sig att Nike+ inte hade funkat. Får se till att kalibrera den där snart så att jag kan testa den på riktigt. Ikväll kanske. Hehe, yeah right! När jag kom fram och kollade på telefonen hur långt jag hade sprungit var det bara 3,7 km på 22 minuter. Extremt långsamt, men det var roligt att springa i lite backar och på det mjuka underlaget. Det vill jag göra fler gånger. Sedan tog det 19 minuter hem trots nedförskörning. Skyller på trötta ben. Vi får väl se om det kan bli något i helgen, men nu är det inte så lätt resten av veckan. Konferens två dagar i Stockholm och när jag kommer hem har E åkt på enduroläger hela helgen. Springning kräver barnvakt och det vet jag inte om jag har precis i helgen. Får väl köra hårt nästa vecka. Och den där sjukgymnastiken har jag ju helt kommit av mig med. Det är så jädrans svårt att hinna med ett par turer till gymet. Vi får väl se om det går nästa vecka.

Allsvenska tabellen 5 maj

Ingen rolig läsning

Nä nu blir det webbradio. KFF möter Halmstad på Fredriksskans och håller just på att spela till sig ännu en kryssmatch. 0-0 i halvtid verkar det som. Nu gäller det att börja ta lite trepoängare om de inte ska hamna i bottenstriden av allsvenskan.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s