Victoria och OS-elden

Ha ha ha det här är så roligt. Enligt Aftonbladet har Victoria och Daniel bestämt sig för en kompromiss. Victoria ville ju att hennes pappa kungen skulle leda henne ända fram till altaret där Daniel skulle stå och vänta. Så kan man ju göra om man gillar Hollywoodfilmer och är totalt tappad bakom jämställdhetsvagnen. Men man gör inte så om man vill vara en förebild för unga, svenska, självständiga tjejer eller om man värnar svensk tradition, som jag tror att kungafamiljen är ett större fan av än jag egentligen är.

Nu verkar det som om den sköna kompromissen är att de går halva vägen var. Kungen leder in Victoria i kyrkan och Daniel möter dem halvvägs, kungen lämnar över Victoria som går sista biten fram bredvid Daniel. Det här är ju så roligt att jag håller på att smälla av. Vilken hittepågrej. Victoria som stafettpinne liksom. Det här är ju så roligt att man skulle kunna dra det hur långt som helst. Varför inte låta själva färden börja på Haga slott eller var Victoria själv väljer att klä sig till brud? Sedan kan flera olika män turas om att eskortera henne längs vägen och lämna över henne till nästa. Lite som OS-elden som någon kommentar till Aftonbladets artikel föreslog. Herregud, jag undrar hur länge det kommer att dröja innan vi ser det skämtet från en stå upp-scen eller i ett sketchprogram på tv. Kanske skulle Eriksgatan kunna fortsätta i samma stil och så kan man se vem färden slutar med och den personen måste hon gifta sig med. Lite som Svarta madam som man lekte när man gick på mellanstadiet. Det häår kan ju ta swingerspartajen till oanade höjder.

Jag har tidigare varit totalt ointresserad av bröllopet, men nu börjar till och med jag bli lite spänd på vilka spex kungligheterna mer har hittat på.

1 kommentar

Under Vardagsliv

Ett svar till “Victoria och OS-elden

  1. Johanna

    HAHHAHAAHHAH det är ju sjukt kul!! Men kan det verkligen vara sant. Det är ju typ det största hittepå´t i år.

    Ha en underbar resa nu!!
    Jag ska tänka på er mycket. Vi hörs när du kommer hem. Tusen kramar finaste du.

    J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s