Krispigt och I-landsproblem

Nu är det tredje morgonen i rad som det har krävts skrapning av bilrutor på morgonen. Friskt och fint. Och inte behöver man vinterdäck så länge det är torrt ute, eller hur? Det konstiga är ändå hur man kan bli så överraskad varje år. Ja, pelargonerna står fortfarande ute. Nu lugnar jag mig med att de står intill husväggen och takutsprånget där. Och hur är det med pumporna? Klarar de frost både vad det gäller att skära lyktor av dem och koka mat? Antar att det bästa sättet att få veta är att testa dem. I helgen kommer det att ske.

Annars är det största I-landsproblemet för dagen att min WordPressapp för iPhonen inte vill vara med. Den säger att användarnamn och lösenord inte stämmer överens fast de visst gör det. Jag skriver in lösenordet och sparar, men den vill inte och så går jag till settings och där finns något som också heter Password och där står HTTP Auth Password. Vad är det? Ska jag skriva något där? Jag är jättebra på att blogga så länge allt är som vanligt och ingenting ändrar sig i inställningarna. Typ.

2 kommentarer

Under Vardagsliv

2 svar till “Krispigt och I-landsproblem

  1. Tips från coachen: Avinstallera. Installera om.

    • Batt åff kååårs! Nygren, du är en klippa och det känns bra att du håller ett öga på mina hjälprop uti cyberrymden:-) Ska genast testa detta. Och coacha gärna vidare:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s