Long time no blogging

Den där blogglistan jag körde innan jul tog nästan knäcken på mig. När jag dessutom gjorde Facebook-come back var det kört. Bloggandet blev nästan för jobbigt. Som om jag fick prestationsångest igen. Å andra sidan märker jag att FB-uppehållet har gjort nytta. Jag hänger där inte jämt utan har ibland pauser på en dag utan att jag tänker på det. Skönt, det också.

Men så var det det där med köpstoppet som inte längre finns. Och det har slutat att finnas med besked. För igår köpte vi en bil. Det är ju faktsikt det näst dyraste man kan köpa efter ett hem. Åtminstone i vår värld eftersom vi inte köper diamanter eller konst. Och jag kan inte säga hur skönt det är att äntligen ha hittat en bil och slagit till. Jag vet inte hur många timmar vi har lagt på Blocket, bytbil.com och Kvarndammen för att se om det finns något som skulle kunna passa oss. Äntligen kanske sambon kan börja umgås med sin familj igen utan att hela tiden känna att han måste ha ett öga på Blocket-appen i telefonen.

För att riktigt manifestera att köpstoppet är över slog vi till och köpte längdåkningskidor med pjäxor och allt till sjuåringen. Nu är det bara en tidsfråga innan sambon och jag slår till på varsin skidutrustning också. Då kan vi ge oss ut hela familjen på små kortare turer. Åtminstone till slutet av trädgården och där kanske vi kan göra en liten brasa och grilla korv eller bara korka upp en termos med varm choklad. Mysigt. Fast ryktet säger att det ska bli mildväder efter nyår. Hoppas att det är falskt alarm.

Lämna en kommentar

Under Köpstoppet, Vardagsliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s