Åkervinda – vad är poängen?

Inkräktare från utsidan

Inkräktare från utsidan

På riktigt undrar jag över poängen med åkervindor. De finns överallt, de är omöjliga att döda eller rycka upp och de fullkomligen tar över inte bara mitt grönsaksland utan den letar sig in till insidan av mitt hus. Ja, nu tänker ni säkert att det är väl ingen fara om den klänger lite på grunden på husets utsida, men 1) det där är insidan av mitt hus och 2) vad har jag gjort för ont för att den ska hamna där?

Och när vi ändå är inne på ämnet så förstår jag att ni verkligen hungrar efter lite mer information och uppdatering av hur det går för oss i salen. Jo, men se här! Tadaaa!

Framsteg

Framsteg

Vilka uppenbara framsteg vi har gjort! När vi började idag var den där stenhögen mer än dubbelt så stor och med hjälp av lite barnarbete gick det wie geschwindt skulle man kunna säga. Nu kommer det väl att stå still en vecka eftersom sambon ska bort och jag orkar inte köra in skottkärror med grus själv, men några timmar nästa helg och jag tror att vi skulle kunna göra processen kort med den där usla stenhögen. Joråsatteeeehhh…

Lämna en kommentar

Under Renoveringen, Vardagsliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s