Badrummet – dag 17

En hel halv vägg

En hel halv vägg

En halv vägg till

En halv vägg till

Bakom halva väggen

Bakom halva väggen

Titta, tak!

Titta, tak!

Så här helt har rummet inte varit sedan vi började renovera det. Hela väggar och helt tak. Det känns helt sjukt. Och en liten låda eller halv vägg eller vad man vill kalla det på vilken toan ska hänga och i vilken avloppsröret går. Coolt!

Och så pratade sambon med snickaren idag på morgonen som sa att vi skulle ringa mattläggaren och säga att han kunde komma och flytspackla på måndag. Oj, oj, oj, då är det nära. Och vi som fortfarande inte har hunnit titta på matta. Än mindre beställa den. Jag tror nu i och för sig att mattläggaren förmodligen inte har tid att komma redan på måndag, men ändå.

Vi måste ju också bestämma vad vi ska ha för innertak. Jag hr ju varit inne på pärlspont, men blivit hejdad av en sambo som säger att vi aldrig skulle hinna måla den. Nu kanske vi kör en latmansvariant med skivor som är urfrästa så att det ser ut som pärlspont och helst redan färdigmålade så att de bara är att sätta upp. Var köper man sånt? Här kanske. Och är det snyggt på riktigt eller kommer det bara att se B ut? Jag ville egentligen ha en smalare variant av pärlspont än den man vanligtvis ser i bygghandeln, men det kommer vi som sagt inte att hinna med att köpa och måla innan det är dags att sätta upp den.

Vi är inte så bra på att ha fart när vi renoverar själva, men vi är verkligen inte bra på att ha fart med hantverkare heller. Pust.

Lämna en kommentar

Under Renoveringen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s