Kyrkstafetten avklarad

Växling

Växling

Vi hade så roligt! Högsrums FF Gympan genomförde Ölands kyrkstafett korta rundan och vi hade så roligt. Vi var inte så snabba (undantaget lagets yngsta som skenade på som en gasell upp för landborgskanten), men stolta och nöjda. Och bra förutsättningar med sol och i och för sig kanske lite för mycket vind. Men där var just jag nöjd eftersom jag hade medvind på min sträcka.

Enda smolket i löparbägaren var väl min förkylning med halsont och hosta. Jag hade tänkt att ta det lite lugnt, men som den i laget som fick startsträckan på sin lott är det inte särskilt lätt att ”ta det lite lugnt” när startskottet går och elitlöpare OCH motionslöpare bara drar iväg. Som tur är har jag lite rutin och höll mitt tempo redan från början vilket gjorde att jag gick ut som tre från slutet, men när de mer orutinerade tog slut och fick gå kunde jag springa om dem och växla som femma från slutet.

Jag ska i ärlighetens namn säga att jag efter min sträcka inte mådde särskilt bra på grund av förkylningen, men jag hade ändå roligt. Och det är ju en sådan folkfest. Människorna är glada, det är mycket folk i rörelse, motionslagen hejar på varandra och det är helt enkelt en härlig stämning.

Jo, och vi slutade på 25:e plats av 35 lag. Asabra om ni frågar mig!

Heja Ölands kyrkstafett! En glädjeinjektion!

Lämna en kommentar

Under Träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s