Jag är så svag

Vill inleda att försvara mig lite så här direkt med att jag har hjälpt ett par kompisar att flytta idag och har burit grejer hela dagen. Slut på försvar.

Annars blir det mest bekännelse. Tisdagsträningspasset enligt löparprogrammet hoppade jag som vanligt över till förmån för min gympa (bara en gång kvar, sedan jädrans blir det andra bullar). Den eftermiddagen hade jag fått ont i halsen också så jag kan inte påstå att jag gympade like there were no tomorrow. Torsdagspasset hoppade jag också över på grund av Smålandsderby mellan Kalmar FF och Öster på Guldfågeln Arena. Ja, jag hade biljetter dit. Annars hade det varit en lite väl lam ursäkt. Dessutom hade jag liiiiite ont i halsen fortfarande.

Och så helgpasset då. Det finns så många ursäkter till att inte springa och kanske en bra till att göra det. Mot springning talar trött efter flytthjälpande, klockan är redan över 19 och jag har nog lite ont i halsen. Och så blåser det sjukt mycket. Och det ser ut att komma in regn. Å andra sidan min nya grej att jag ska springa i alla väder. Jag vet ju inte vilket väder det kommer att vara den 14 september i Stockholm. Det KAN ju vara regn och blåst. Till springningens fördel talar att jag är lite sugen och att det skulle vara skönt att ha det gjort.

Ja, så alltså blir det ingen springning idag. Idag ska jag äta mat, ta ett glas vin och äta godis framför tv:n. Men imorgon ska den ske ganska snart efter frukost. Goddamnit!

Lämna en kommentar

Under DN Stockholm halvmarathon, Träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s