2013 års samlade löparinsats

Sist ut

Sist ut

Eller kanske sisten in i året samling. Inledde årets sista dag med att springa ett lopp. Tuffade till mig och anmälde mig till långa rundan vilket betydde två varv på vardera fem kilometer. Korta rundan var ett varv. Kollade förra årets tider på deltagarna och insåg att chansen fanns att jag med min uppenbarelse skulle bidra till en ny jumbo. Helt okej så länge jag inte skulle vara FÖR mycket sist. Tänkte att de där arrangörerna ville väl också gå hem och fira nyår någon gång. Så jag anmälde mig till 10 kilometer Sylvesterlopp i centrala Kalmar och förberedde mig på total sololöpning på andra varvet. Men det blev ingen sololöpning. Och jag blev inte superdeppig av att jag mötte vinnaren på 10 km på sitt upplopp när jag precis gav mig ut på mitt andra varv. Och jag kom inte sist. Jag kom elva från slutet. Till och med tolva om man räknar med hon som bröt loppet. Och kanske härligast av allt. Jag sprang under en timme. Kanske inte med så mycket marginal, men under en timme är trots allt 59:46. Sjukt nöjd. Jag kanske kan springa lite snabbare än jag tror då. Blev sporrad att köra lite intervaller så här på mildvintern också. Sedan åkte jag till nyårsfesten och åt chips.

Årets skryt

Årets skryt

På bilden saknas det obligatoriska vattenglaset från Margaretaloppet och första deltävlingen i Vintercupen där inga priser delas ut. Är självklart nöjdast med den där halvmaramedaljen från Stockholm i september. Funderar på om de ska bli lika många nästa år. Har inget lopp inplanerat för 2014. Får ta och fundera på vilka det ska bli. Kanske ett midnattslopp i någon stad. Men först de där intervallerna då…

1 kommentar

Under Träning

Ett svar till “2013 års samlade löparinsats

  1. Cecilia

    Mycket bra jobbat! Å du gör helt rätt, först lopp, sedan chips, mycket bättre än andra ordningen. Du var helt klart värd chipsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s